John de Wolf op Varkenoord met hoofdtrainer Arne Slot.
Volledig scherm
John de Wolf op Varkenoord met hoofdtrainer Arne Slot. © Pro Shots / Mischa Keemink

John de Wolf drie jaar langer bij Feyenoord: ‘Dit is mijn thuis’

John de Wolf is ook de komende jaren verbonden aan Feyenoord. De assistent-trainer heeft zijn contract, dat komende zomer zou aflopen, met drie jaar verlengd tot medio 2025. De 58-jarige clubicoon streek in oktober 2019 neer bij de club waar hij als speler al furore maakte.

  1. Man (41) aangehouden voor betrokkenheid bij antisemitische muurschildering Berghuis

    Man (41) aangehou­den voor betrokken­heid bij antisemiti­sche muurschil­de­ring Berghuis

    De politie heeft een eerste verdachte aangehouden voor betrokkenheid bij de antisemitische muurschildering over ex-Feyenoorder Steven Berghuis. Het gaat om een 41-jarige man uit Voorburg. Op de muurschildering die eind juli werd aangebracht in de Rotterdamse wijk Crooswijk, werd de naar Ajax vertrokken voetballer afgebeeld als slachtoffer van de Holocaust. De muurschildering leidde tot een storm van verontwaardiging.
  2. Trainingskamp in Spanje pakt voor AZ juist goed uit: ‘We doen heel voorzichtig’

    Trainings­kamp in Spanje pakt voor AZ juist goed uit: ‘We doen heel voorzich­tig’

    AZ was de enige Nederlandse club die het wintertrainingskamp in het buitenland voltooide tijdens de winterstop en dat heeft de club corona-technisch in elk geval goed gedaan. Waar clubs als Ajax en PSV halsoverkop het trainingskamp beëindigden en er bij het team van Jong AZ dat in Nederland achterbleef juist een uitbraak plaatsvond, blijft de A-selectie voor het grootste deel voorlopig gevrijwaard van het virus. ,,Dat is het voordeel van de bubbel geweest”, zei trainer Pascal Jansen.