KNVB bevestigt: Louis van Gaal voor de derde keer bondscoach van Oranje

Het was al geen geheim meer, maar de KNVB heeft het nieuws nu bevestigd: Louis van Gaal is de nieuwe bondscoach van Oranje. De trainer, die zondag zijn 70ste verjaardag viert, tekent een contract voor 18 maanden en begint daarmee aan zijn derde dienstverband bij het Nederlands elftal.

45 reacties

 • Paulus de Mos

  2 maanden geleden
  Frits en Mieke , derde worden op een WK is anders een uitstekende prestatie hoor , zeker als je ziet dat zijn opvolger er helemaal niets van bakte Oh ja ,die opvolger heette overigens Hiddink en niet Blind die de schuld van het debacle kreeg nadat Hiddink de handschoen in de ring gegooid had Van Gaal is niet de meest sympathieke man maar men moet hem op zijn prestaties beoordelen ,niet op wat er op tv over hem beweerd wordt door die relschoppertjes van Derksen en co
 • frits klaassen

  2 maanden geleden
  Wat een armoede, weer die tronie op de buis. Alles gebaseerd op resultaat tegen Spanje. Weet u nog, de eerste 25 minuten met5,6 verdedigers. Spanje had toen met 3- 0 voor moeten staan,q ach wat een geluk.
 • Mieke Bronkhorst

  2 maanden geleden
  Mensen vergeten heel makkelijk dat het Van Gaal ook in 2001 niet gelukt is om ons te plaatsen voor een WK. En dan de eigenwijze Frans Hoek en hielenlikker Scholletje benoemen… man,man, wat een arremoe. Waar begint Fräser aan.
 • geert postmus

  2 maanden geleden
  Die bluffertjes mee op trainingskamp nemen, zonder mobieltjes of enige andere vorm van social media. Trainen, trainen en nog eens trainen. Alleen zo breng je ze de broodnodige dicipline bij.
 • Jaap Bakels

  2 maanden geleden
  De enige juiste keuze.