KNVB in Portugal in gesprek met Louis van Gaal

UpdateDe KNVB heeft Louis van Gaal op nummer 1 gezet in de zoektocht naar een nieuwe bondscoach. Na het mislukte EK is er behoefte aan een ervaren baas die Oranje naar het WK van 2022 in Qatar leidt. KNVB-directeuren Nico-Jan Hoogma en Eric Gudde zijn inmiddels in Portugal in gesprek  met Van Gaal.

90 reacties

 • Koos Toonen

  3 maanden geleden
  Louis, Wanneer je mensen gaat oproepen voor de selectie neem van Dijk NIET op. Deze arrogante kwast is al tegen je en wordt wanneer wel opgesteld een luis in de pels. Die kerel heeft een verbeelding, die de harmonie ten goede komt voor jou en ook voor anderen. Ik wens je veel succes. Koos Toonen
 • Henny Gerritsen

  3 maanden geleden
  Hebben ze geen telefoon, de bobo’s!
 • Rein Brants

  3 maanden geleden
  Tja van Gaal uit de motteballen halen. Iig altijd beter als de boer. Het kan dus alleen maar beter. Succes van Gaal.
 • Lex Meer

  3 maanden geleden
  Beetje (te) laat ……KNVB !! Beter leidinggevende daar ook aftreden wegens wanbeleid. In de spiegel kijken is op zijn plaats. Snappen er vrij weinig van.
 • Luc van Baalen

  3 maanden geleden
  Ik denk dat Loius van Gaal de beste man voor de job is. Maar...hij is ook slim en zal waarschijnlijk geen zin hebben om met onbenullen als Gudde en Hoogma te moeten dealen. Daarnaast kan ik me voorstellen dat Loius denkt "het pensionado zijn bevalt me wel, ik heb geen zin meer in die shit".