Qatar maakt zich op voor de loting van het WK.
Volledig scherm
Qatar maakt zich op voor de loting van het WK. © AP

KNVB legt uitspraken Van Gaal uit aan voetbalbobo’s van Qatar na pittige kritiek Louis van Gaal

Just Spee en Gijs de Jong, de bondsvoorzitter en secretaris-generaal van de KNVB, hebben direct na het congres van de FIFA in Doha de uitspraken van bondscoach Louis van Gaal over het WK in Qatar uitgelegd. “Dat was niet zo lastig”, zei Spee. “Zij wisten al hoe we er in stonden en dat hebben we uitgelegd.”

138 reacties

 • I de Graaf

  11 maanden geleden
  Dit jaar geen enkele support. Geen oranje bij mij te vinden en ik negeer het compleet.
 • Dick van Dijk

  1 jaar geleden
  Angelique. Ze sporten in een stadion wat met 100!!airco's gekoeld wordt, co2 uitstoot, daar doen de saoedisch niet aan, geld zat, zo is dat toernooi daar ook gekomen 🤫
 • van Reeuwijk

  1 jaar geleden
  Louis is net zo hypocriet als de rest. Als hij echt tegen dit WK is had hij het baantje als bondscoach moeten weigeren, bij zijn aantreden waren alle misstanden allang bekend. Geldt overigens ook voor de spelers en KNVB met hun slappe statements, als je echt ballen hebt ga je gewoon niet, ongeacht wat de consequenties zijn.
 • Angélique Broekman

  1 jaar geleden
  Ik snap niet dat je in die hitte wilt sporten. Dat is 1. Maar ieder mag doen wat hij of zij wil. Tournooien in zulke landen? Ik vind dat niet verantwoord. Maar wie ben ik. Van Gaal heeft recht voor zijn raap gezegd waar dit WK om draait. Geld. De waarheid. Niet zeiken maar accepteren. Of doen wat je noodzakelijk vindt, bijv dit luxe wk boycotten. Denk Dat niet veel mensen afreizen.
 • Y. Roffel

  1 jaar geleden
  het is zoals altijd weer hetzelfde, fel tegen alles zijn en afgeven op alles , en ja van Gaal heeft weer gelijk , alleen jammer dat we er gewoon zoals altijd er weer naar toe gaan zowel de spelers als de supporters als de rest van de wereld , dus met andere woorden ,een storm in een glas water , en er veranderd totaal niets zoals altijd.