Volledig scherm
Danny Koevermans. © foto: Carla Vos

Koevermans assistent-trainer bij PSV-vrouwen

Danny Koevermans keert na een carrière als speler terug in de technische staf bij PSV. Niet bij de mannen, maar in het eredivisieteam van de vrouwen. Koevermans (40) wordt staflid bij trainer Sander Luiten en gaat daarnaast een trainerscursus volgen. 

‘De Koef’ beëindigde zijn carrière in 2014, nadat hij tussen 2007 en 2011 bij PSV speelde. De spits werd eenmaal landskampioen met PSV, in 2008. Daarvoor speelde hij bij AZ en na zijn jaren in Eindhoven vertrok Koevermans kortstondig naar Canada. Hij is momenteel woonachtig in Helmond en voetbalt nog bij SV Brandevoort. 

Volledig scherm
Danny Koevermans in 2009, uitkomend voor PSV. © BSR/SOCCRATES
  1. Maher: Natuurlijk is het lekker om tegen PSV te scoren

    Maher: Natuurlijk is het lekker om tegen PSV te scoren

    Adam Maher besliste de wedstrijd tussen FC Utrecht en PSV (3-0) zaterdag in de 82ste minuut met een fraai schot van afstand. Gevoelens van revanche had de middenvelder niet, zei hij in De Galgenwaard. ,,Natuurlijk is het lekker om tegen PSV te scoren, maar het is niet zo dat ik er extra op gebrand was. Ik heb daar hele mooie tijden meegemaakt en kampioenschappen beleefd", zei Maher. ,,Ik ben weggegaan in een mindere periode, maar dat is ook voetbal.”