Volledig scherm
Michiel Kramer op de tribune tijdens de oefenwedstrijd Telstar - Sparta (1-0) op 6 januari. © foto: Carla Vos

Kramer gaat meetrainen bij Telstar

Michiel Kramer gaat zijn conditie op peil houden bij Telstar, de huidige nummer vier van de Jupiler League. De aanvaller die sinds het ontbinden van zijn contract bij Feyenoord nog zonder club zit, traint deze week mee bij de 'Witte Leeuwen' uit Velsen-Zuid.

De 29-jarige spits werd in de transferperiode in verband gebracht met Sparta en ADO Den Haag, maar kwam niet met een club tot een akkoord. Daarop besloten Feyenoord en Kramer dat het beter was uit elkaar te gaan.

Kramer zat op zaterdag 6 januari al op de tribune van het Rabobank IJmond Stadion in Velsen-Zuid als toeschouwer bij het oefenduel tussen Telstar en Sparta (1-0), de eerste wedstrijd onder Dick Advocaat. 

Volledig scherm
Michiel Kramer baalt na een gemiste kans in het shirt van Feyenoord. © pro shots
  1. Van Bommel kritisch op Lozano
    Na remise in Heerenveen

    Van Bommel kritisch op Lozano

    Hirving Lozano is vaak belangrijk voor PSV, maar de laatste twee weken presteert de Mexicaanse aanvaller in de ogen van Mark van Bommel niet naar behoren. De trainer haalde Lozano tegen FC Utrecht (2-2) in de 69ste minuut naar de kant. Tegen Heerenveen (ook 2-2) hoefde de buitenspeler na rust helemaal niet meer terug te komen op het veld. ,,Hij deed niet de dingen die we van hem vroegen’', legde Van Bommel na het duel in Friesland uit aan FOX Sports.