Pro Shots / Ron Jonker
Volledig scherm
© Pro Shots / Ron Jonker
FC Twente TWE
0
EINDE
0
Feyenoord FEY

Lars Unnerstall plaaggeest voor Feyenoord

Feyenoord had drie punten nodig in Enschede tegen FC Twente om vervolgens woensdag in de eigen Kuip de koppositie te kunnen pakken. De ploeg van Arne Slot kon het verschil in de Grolsch Veste niet maken: 0-0.

 1. Zorgen om hartproblemen topsporters na coronabesmetting: ‘Waakzaamheid is geboden’
  PREMIUM

  Zorgen om hartproble­men topspor­ters na coronabe­smet­ting: ‘Waakzaam­heid is geboden’

  Ongeveer vier procent van de topsporters houdt hartproblemen over na een coronabesmetting. Dit heeft onderzoek van de Nederlandse sportcardioloog Harald Jorstad van Amsterdam UMC uitgewezen. De arts heeft daarom een klemmend advies voor onder meer voetballers in ere en eerste divisie, waaronder de vaccinatiegraad volgens onderzoek van de VVCS slechts 75 procent is. ,,Je laten vaccineren is de beste manier om hartschade te voorkomen.”
 2. Olivier Boscagli: ‘Mijn gezin heeft er niets aan als ik elders voor vier keer zo veel geld op de bank zit’
  PREMIUM

  Olivier Boscagli: ‘Mijn gezin heeft er niets aan als ik elders voor vier keer zo veel geld op de bank zit’

  Hij bleef als opgroeiende tiener weg van de feestjes in Monaco. Niet omdat Olivier Boscagli niet van gezelligheid houdt, maar omdat hij op een ander podium alles uit het leven wilde halen. ,,Ik wil een loopbaan met zoveel mogelijk prijzen als voetballer en het doel is niet om zoveel mogelijk geld te verzamelen. Dat laatste komt uiteindelijk wel voor elkaar, als het eerste maar is gelukt. Ik wil als sportman herinneringen creëren.”