Cody Gakpo.
Volledig scherm
PREMIUM
Cody Gakpo. © Pro Shots

Leeds United verbijsterd na mislopen Cody Gakpo: ‘Dit moet met Louis van Gaal te maken hebben’

Het was meer dan een achtbaan bij PSV, op een ogenschijnlijk doodgewone woensdagavond. Op het veld won de club simpel van FC Volendam en stond na 90 minuten een 7-1 overwinning op het bord. Iedereen op de tribune in het Philips Stadion tevreden, maar daarna begon in de bestuurskamer een avond die veel betrokkenen nooit meer zullen vergeten.

21 reacties

 • Paulus de Mos

  5 maanden geleden
  Ze denken daar in Leeds geloof ik dat ze heel wat zijn , een jonge talentvolle speler als Gakpo gaat toch niet naar een club waar hij degradatievoetbal gaat spelen? Het geld zal er goed zijn hoor maar dan kan hij net zo goed in een of ander emiraat gaan spelen Beter een jaartje goed spelen en dan naar een subtopper in Italié of Duitsland gaan met kans op Champions League
 • louis Bouten

  5 maanden geleden
  @leo haas, ook ik ben een liefhebber van de Premier League, maar ben van mening dat de scheidsrechters in de Premier League beter zijn dan die in Nederland. Zij trappen niet zo snel in de schwalbes zoals die hier op de Nederlandse velden vaak te zien zijn en houden al helemaal van matennaaierij. Nee, geeft mij maar de Premier League.
 • gert meijboom

  5 maanden geleden
  Goed dat hij zelf uitmaakt waar hij wil spelen. Dan is Leeds maar boos.
 • Rob Wijn

  5 maanden geleden
  Als dat waar is dan chanteert Van Gaal de spelers!
 • Arthur van der Linden

  5 maanden geleden
  Voetbal is ook maar een baan..