Mohamed Ihattaren
Volledig scherm
Mohamed Ihattaren © Pro Shots / Erik Pasman

Leiding Ajax nog in gesprek met Mohamed Ihattaren: ‘Ander traject ingegaan’

Het is nog steeds onduidelijk of en zo ja wanneer Mohamed Ihattaren terugkeert in de selectie van Ajax. De middenvelder traint nog steeds individueel. Gesprekken met de clubleiding van de kampioen lopen nog.

31 reacties

 • P Brand

  2 maanden geleden
  Kunnen we niet stoppen met dat eindeloze gezeur over die gasten. Wat interesseert mij dat nou wat ze uitspoken.
 • Peter Houtman

  2 maanden geleden
  Ik denk dat er eerst goed uitgezocht moet worden of Ihatarren slachtoffer is in deze kwestie, of niet. Het kan zijn dat hij vrijwillig op bezoek ging in de bajes, maar hij kan ook bedwongen zijn om te gaan. Ik neem aan dat een gloednieuwe auto niet door kortsluiting in de fik vliegt. Zolang we niet weten wat er precies aan de hand is, kunnen we beter niet oordelen. Oordelen en je mening geven kan altijd nog.
 • Plug

  2 maanden geleden
  Inhoudelijk weten we niks van wat geweest is en speelt. Wat wel een gegeven is , is dat men vaak denkt ik in dit geval ajax krijg het wel voor elkaar . Praktijk blijkt vaak van nier. Gebeurt overal en in elke vorm.
 • Bas Zwiers

  2 maanden geleden
  Het is nog steeds onduidelijk wat er nu precies aan de hand is/was met die jongen. Okay, hij heeft de schijn tegen maar er is geen aangifte of anders iets tegen hem. 🤞
 • John Bluhmen

  2 maanden geleden
  Het is toch bizar dat een dergelijke speler willens en wetens door Ajax wordt binnengehaald. Wat voor invloed heeft zijn gedrag op het collectief? De tijd zal het leren…