Louis van Gaal en Henk Fraser.
Volledig scherm
Louis van Gaal en Henk Fraser. © ANP/Pro Shots

Louis van Gaal gaat voor Henk Fraser als assistent bij Oranje

Henk Fraser is een van de beoogde assistent-trainers in de nieuwe staf van het Nederlands Elftal. Naast Danny Blind moet de Sparta-coach dan de tweede assistent worden van Louis van Gaal, van wie de officiële benoeming als bondscoach op korte termijn wordt verwacht. Technisch directeur Henk van Stee van de Rotterdamse club bevestigt dat hij is benaderd. ,,Maar,” zo stelt Van Stee, ,,Niet door de KNVB en het was nog in de aftastende fase.”

73 reacties

 • rinus v d berg

  2 maanden geleden
  @bries ,Fabeltjeskrant nieuws is fake News gozer Geloof toch niet alles wat jij leest ,nu hits jij weer met fake News anderen op Virgil van Dijk was duidelijk laats in Engelse kranten Helaas leugens verkopen goed tot zeer goed Trouwens Wijnaldum zou nummer of nooit zulke uitspraken doen en Virgil zijn pa een blanke , dus waar heb jij t over Ik denk dat ze heel blij zijn met Louis v Gaal
 • . Bries

  2 maanden geleden
  Omdat Wijnaldum en van Dijk perse een donkere trainer willen hebben. Fraser, je bent nu goed bezig, vergooi het niet voor een stel discriminerende voetballertjes.
 • Wim Huisen

  2 maanden geleden
  Goede keuze van van Gaal voor zijn twee assistenten Blind en Fraser, en waarom zou Gio dat moeten zijn, ik heb helemaal naks met Gio.
 • T. Westeijn

  2 maanden geleden
  Ik zou Gio eerste assistent maken, Fraser tweede assistent ivm trainerschap Sparta. Gun deze mannen deze ervaring onder Van Gaal. Met Blind heb ik naks.
 • Cees Wolvers

  2 maanden geleden
  Goede keuze