Louis van Gaal neemt niets terug van harde kritiek op de Kuip: ‘Er zijn drie toiletten op vijftig personen’

Met video'sLouis van Gaal was wederom open en eerlijk in Zeist. De bondscoach beoordeelde zijn eigen functioneren als ‘heel goed’ en verklapte dat zijn spelers bij hun clubs dagelijks op strafschoppen moeten gaan trainen.

72 reacties

 • P. Huisman

  8 maanden geleden
  De kuip is verouderd maar sfeervol. Grasmat is van de buitencategorie. En de kleedkamers zijn ruim genoeg om een elftal + staf plaats te geven. Wat u daadwerkelijk in de weg zit in die "kleine" ruimte is uw ego. (en dat van een aantal spelers).
 • Piet Bakker

  8 maanden geleden
  Ik begrijp wel waarom Keizer van Gaal de Feyenoord kuip volledig afbrand heeft nooit Feyenoord mogen trainen en dat mist hij op zijn CV en dat nu nog pijn
 • Geen naam

  8 maanden geleden
  T. Lexmond Wat een walgelijke man is die Louis van Gaal toch en zijn zogenaamde prestaties worden ongelooflijk overschat.Door een beetje geluk wat hij bij ajax had zitten wij al jaren met hem opgescheept. Snap de KNVB ook niet dat ze die man ooit Bondscaoch hebben gemaakt, laat staan 3 keer. Er is en blijft in Nederand maar een stadion interlandwaardig en dat is de KUIP punt uit meneer van Gaal.
 • Kristin Groenenboom

  8 maanden geleden
  Ik kan me de praktische ongemak voorstellen. Kom je met 2 teams van het veld af en voor je veld weer op moet, wil graag je blaas (of anders) legen. Als je dan in een rij moet? 10 minuten van je pauze voorbij. Ben het eens dat daarom Kuip voor spelers NOK is. Overigens, azijn zeikers: hij zei ook dat gras, publiek etc geweldig waren. LEZEN!!!!
 • Anoniem

  8 maanden geleden
  John Mulder van Gaal heeft zelf een huis met zeven toiletten voor hem. Dan kan iedere toilet zes dagen bijkomen van dat gezeik van hem. Ga lekker voetballen bij de amateurs!
 1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
  PREMIUM
  Koken & Eten

  Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

  Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?