Luis Sinisterra.
Volledig scherm
Luis Sinisterra. © Pro Shots / Kay int Veen

Luis Sinisterra grootste talent van de Conference League, vijf Feyenoorders in Elftal van het Seizoen

De Europese voetbalbond UEFA heeft aanvaller Luis Sinisterra van Feyenoord uitgeroepen tot talent van het jaar in de Conference League. De 22-jarige Colombiaan maakte elf doelpunten in het nieuwe Europese bekertoernooi, waarvan vijf in de voorrondes. 

8 reacties

 • Leonardo Borsboom

  1 maand geleden
  Linsen heeft naar mijn inzicht een te laag rendement. een prima gozer, maar hij zou koeler moeten zijn, en meer moeten scoren. Kijk maar eens hoeveel kansen hij om zeep heeft geholpen gedurende het seizoen.
 • Sander de Koning

  1 maand geleden
  Slot had Linsen vanaf het begin moeten laten http://spelen.Is technisch sterk,een vlegel als het moet en dan tussen 3 en 4 gaan staan en lekker treiteren,dus veel vrije trappen mee krijgen. Dessers haalt zichzelf door zijn geleuter uit het spel. Daarbij is het niveau van zowel Dessers,Geerttruida/Til te laag op dit niveau. Sinisterra zal wel verkocht worden en Malacia ook ( heeft zich bij Slot prima ontwikkeld ) en trapt Blind van Ajakkes straks uit het Nederlands elftal.
 • john caelen

  1 maand geleden
  Als die daar de beste zijn nou dan weet je van welk niveau die conference cup is
 • Wouter van de Vorst

  1 maand geleden
  In de finale bleek dat voor Nelson, Til en Dessers het plafond te hoog is. Er miste een leider, die de ploeg op sleeptouw nam. Een typ als Weghorst zou Feyenoord kunnen helpen. Jammer dat Slot het niet aandurfde om Linssen vanaf het begin te brengen met als taak de Italianen te provoceren en ontregelen.
 • Bjørn Korporaal

  1 maand geleden
  Zonde van de finale, maar grandioze prestatie. Lees helaas dat de optie van Sandler niet wordt gebruikt. Ik snap het niet. Vele malen completer dan bv Senesi. Sandler zorgt voor rust, organisatie, leiderschap en heel veel voetballend vermogen. Een duo Sandler/Trauner zou misschien wel het beste duo van de eredivisie kunnen zijn. Tja, ook de beste trainer van Nl maakt dus grove fouten.