Robert Maaskant.
Volledig scherm
Robert Maaskant. © BSR Agency

Maaskant wil blijven: ‘We gaan verder met andere spelers’

VVV afgedroogdRobert Maaskant denkt niet aan opstappen bij VVV-Venlo. De trainer zei vanavond na de ruime nederlaag bij Heracles Almelo (6-1) dat hij de boel de komende wedstrijd wil gaan omgooien. ,,We gaan spelen met andere namen en in een andere tactiek”, aldus Maaskant tegen FOX Sports.

VVV heeft nu zeven competitiewedstrijden op rij verloren en staat op de voorlaatste plaats. ,,Een aantal van die wedstrijden hebben we nog wel aardig gevoetbald. Vandaag lieten we ons volledig voorbij wandelen door Heracles. We verdedigden dramatisch. Dat houdt in dat we op deze manier niet verder gaan”, zei Maaskant. 

Quote

We moeten ons heel erg schamen

Aanvoerder Danny Post

,,Of het te maken had met spanning. Dat denk ik niet‘’, aldus Maaskant. ,,Het was gewoon kwaliteitsverschil vandaag. We hebben het niet kunnen brengen op het juiste moment. We gaan nu door met jongens die op volle kracht vooruit willen. Die zijn nu aan de beurt. Dat betekent dat we na de winterbreak verder gaan met jongens die misschien minder talentvol zijn, maar wel meer karakter hebben.‘’

Danny Post was na de pijnlijke nederlaag van VVV-Venlo bij Heracles Almelo (6-1) duidelijk in zijn commentaar. ,,Dit is weer een klap. We zijn op alle punten afgetroefd. Het was gewoon een slap zooitje, we moeten ons heel erg schamen”, aldus de aanvoerder tegen FOX Sports.

Post: ,,We hebben genoeg gepraat. Van praten gaan we geen punten pakken. We moeten het in het veld laten zien. Ik weet op dit moment ook niet hoe het verder moet. Het heeft geen zin om elke week hetzelfde te zeggen. Ik vind het ook een beetje onzin om het elke keer over de trainer te hebben.”