Scheidsrechter Bjorn Kuipers (MR) poseert met videoscheidsrechter Danny Makkelie (L) en zijn vaste assistenten Sander van Roekel (R) en Erwin Zeinstra.
Volledig scherm
Scheidsrechter Bjorn Kuipers (MR) poseert met videoscheidsrechter Danny Makkelie (L) en zijn vaste assistenten Sander van Roekel (R) en Erwin Zeinstra. © ANP

Makkelie: Ik ben zenuwachtiger als videoarbiter, dan als scheidsrechter

Scheidsrechter Bjorn Kuipers en zijn vaste assistenten Sander van Roekel en Erwin Zeinstra krijgen tijdens het WK gezelschap van videoscheidsrechter Danny Makkelie. Samen met een team van twaalf collega’s krijgen zij de beschikking over veertig camera’s om de scheidsrechters optimaal te ondersteunen. ,,Ik ben zenuwachtiger als videoarbiter, dan als scheidsrechter", aldus Makkelie tijdens de presentatie van WK-arbiters in Zeist.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.