Volledig scherm
Donyell Malen na zijn 0-1 voor PSV tegen Willem II. © BSR Agency

Malen over contractverlenging bij PSV: ‘Komt wel goed’

Man van de wedstrijd in het duel tussen Willem II en PSV (0-3) was zonder twijfel Donyell Malen. De spits scoorde op fraaie wijze en is al een tijd in gesprek met PSV over een nieuw en langjarig contract. 

De 20-jarige aanvaller wordt inmiddels gezien als een basisspeler en PSV wil hem graag langer vastleggen. Malen kwam in 2017 naar Eindhoven en tekende toen voor drie jaar. Nu kan hij een contract voor meerdere jaren tekenen, zoals eerder bijvoorbeeld Pablo Rosario deed. 

In gesprek met Fox Sports gaf de door Mino Raiola begeleide Malen aan dat het ‘wel goed komt’. Hij was bij PSV de meest dreigende man op het veld en maakte al zijn negende goal van het seizoen. Daarnaast was hij met een assist (op Steven Bergwijn) belangrijk bij de 0-3 van PSV. 

  1. Sloetski geeft Vitesse ‘goede kans’ op bereiken finale play-offs

    Sloetski geeft Vitesse ‘goede kans’ op bereiken finale play-offs

    Trainer Leonid Sloetski van Vitesse ziet de return tegen FC Groningen, morgen in Arnhem, in de halve finales van de play-offs om Europees voetbal met vertrouwen tegemoet. ,,Ik geef ons een goede kans, de spelers gaan alles geven'', zegt de Russische coach. ,,We moeten dominanter en agressiever zijn. Je krijgt te maken met een tegenstander die gaat verdedigen. Zij gaan tegenhouden, wij gaan aanvallen en op zoek naar een doelpunt.''