Marc Overmars weg bij Ajax na grensoverschrijdende berichten aan vrouwelijke collega’s: ‘Ik schaam me kapot’

Marc Overmars is per direct vertrokken bij Ajax. De succesvolle technisch directeur heeft zijn onlangs verlengde contract ingeleverd omdat hij ‘gedurende een langere periode grensoverschrijdende berichten aan meerdere vrouwelijke collega’s heeft verstuurd’. Dat heeft Ajax zondagavond laat bekendgemaakt.

126 reacties

 • wilfred kemperink

  12 maanden geleden
  Niet het eerste -en vast niet het laatste- vieze spelletje van het Ajax management. Maar dit keer niet op het gebied van voetbal!
 • Maria Yvonne Franssen

  12 maanden geleden
  Mark Overmars zou een dickpick hebben verzonden naar een collega. Ik had hier gisteren nog nooit van gehoord. Dus net even gegoocheld, nu weten we dat ook weer. Vroeger noemde men mannen die onverwachts hun broek omlaag deden in het openbaar een 'exhibitionist'. Nu dit volgens google gewoon is geworden op datingsites, zou ik zeggen, dat het fysieke exhibitionisme is overgegaan in 'virtueel exhibitionisme'. Overmars is dus lang niet de enige. Het gaat allemaal over mannen met een sex-obsessie. 👎
 • toon schobben

  12 maanden geleden
  Oh marc en dan zeggen wist niet dat ik het zo bedoelde dag carrière en zo hoort het
 • Danielle Broekhuizen

  12 maanden geleden
  Lijkt me logisch dat je grensoverschrijdend gedrag kan voorkomen door naar collega's, zowel man als vrouw, gewoon werk gerelateerde appjes en mailtjes stuurt en werk gerelateerde zaken bespreekt, misschien nog koetjes en kalfjes hoe het weekend van iemand was en klaar. Er is nu uitgekomen wat voor appjes hij stuurde en dat hij zo'n beetje een vrouw aan het stalken was, voor de mannen die zeggen flirten mag niet meer, dit is zeker niet flirten, dit is gewoon ziek pervers gedrag. Zo dom!
 • Sander de Koning

  12 maanden geleden
  Als je een dick-pic stuurt,dan ben je wel erg arrogant als je Overmars heet. Maar tegenwoordig en al langer kunnen ze uitvergroten. Waar eindigt dit?