Maurice Steijn.
Volledig scherm
Maurice Steijn. © Pro Shots / Mischa Keemink

Maurice Steijn volgt opgestapte Henk Fraser per direct op bij Sparta

Maurice Steijn begint nu al als trainer van Sparta. De Hagenaar, van wie al bekend was dat hij vanaf komend seizoen trainer is in Spangen, volgt de opgestapte Henk Fraser op. Mogelijk leidt hij vandaag al zijn eerste training op Het Kasteel.

26 reacties

 • gert meijboom

  2 maanden geleden
  Die Nijkamp, hij zag 't helemaal zitten. IJzersterk merk noemde hij het toch? Voor Maurice Steijn veel sterkte. Maar die Nijkamp is een deugniet
 • Jam Kemps

  2 maanden geleden
  Toch gewoon leuk dit. Bestuur doet alsof ze proberen de problemen op te lossen door elke trainer van alles de schuld te geven. Dan blijven zij mooi buiten schot. Leuk toch?
 • F.M.J Jansen

  2 maanden geleden
  Laten we nou realistisch zijn: Sparta gaat degraderen.
 • jordi ligtendag

  2 maanden geleden
  Het is volgens mij allemaal ontstaan door die algemeen directeur laros die ruzie zoekte met van stee. Ik denk als ze die meneer laros eruit gooien 't al veel scheelt.
 • Wim Wingerden

  2 maanden geleden
  Vergeet Fraser zelf niet in dit verhaal. Een trainer is zo goed als zijn spelersmateriaal. Ging van twee walletjes snoepen. Was al een vreemde move. Je kon ervan op aan dat dit fout zou gaan lopen. Hij zag de bui bij Sparta al hangen, ook hij kon er geen chocola van maken. Zijn palmares al trainer was nu ook al niet zo indrukwekkend. In mijn ogen geen toptrainer.