Volledig scherm
© Pro Shots

MVV bezorgt Volendam eerste nederlaag

MVV Maastricht heeft FC Volendam zondag de eerste nederlaag van het seizoen toegebracht. De koploper van de Jupiler League ging in Limburg met 3-1 onderuit. De Mexicaan Santi maakte de eerste twee doelpunten voor de ploeg van trainer Ron Elsen die wel zevende bleef op de ranglijst op zeven punten van Volendam. Rafik El Hamdi scoorde in blessuretijd tegen. Emrullah Güvenc bracht de marge in de slotseconde weer op twee.

Sparta nadert tot op twee punten dankzij een 3-1-zege op FC Oss. De Belg Loris Brogno maakte twee doelpunten voor de Rotterdammers.

NAC Breda kwam in de eerste wedstrijd zonder de ontslagen trainer Robert Maaskant op de bank tot winst bij Achilles '29: 1-2. Sjoerd Ars was de maker van de beslissende treffer. In de hectische slotfase kreeg eerst Achilles-verdediger Daniel Ramezani rood na een overtreding op Mats Seuntjens. Na een handsbal kreeg de thuisclub een strafschop, maar NAC-doelman Jelle ten Rouwelaar stopte de inzet van Hielke Penterman.

NAC bleef zesde met hetzelfde puntentotaal als MVV.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement