Volledig scherm
Leonard Nienhuis in het keepersshirt van Cambuur Leeuwarden. © Pro Shots

Nienhuis traint mee bij NEC

Leonard Nienhuis traint vanaf dinsdag mee bij eerstedivisionist NEC. De 28-jarige doelman kwam voor het laatst uit voor Sparta Rotterdam en zit nu zonder club.

Met Nienhuis, die eerder ook voor Cambuur Leeuwarden speelde, hoopt NEC een oplossing te vinden voor het huidige keepersprobleem. Gino Coutinho leverde aan het begin van het seizoen zijn contract in en Norbert Alblas is in ieder geval tot de winterstop uitgeschakeld door een blessure. NEC heeft daardoor nog maar één doelman in de selectie en dat is Marco van Duin.

Ook Oostenrijker Osman Hadzikic (22) is nog op proef bij NEC. Hij loopt sinds zaterdag stage in Nijmegen en verdedigde eerder het doel van Austria Wien, een club in de Oostenrijkse Bundesliga.

  1. Van Bommel over PSV-FC Emmen: ‘Het maakt niet uit tegen wie wij spelen’

    Van Bommel over PSV-FC Emmen: ‘Het maakt niet uit tegen wie wij spelen’

    Het maakt trainer Mark van Bommel allemaal weinig uit wanneer, waar en tegen wie PSV speelt. Hij wil dat zijn ploeg elke keer hetzelfde kan opbrengen en daarbij als altijd gaat voor winst, bij voorkeur met goed voetbal. ,,Of het nou zondag, maandag of vrijdag is, om kwart over twaalf of kwart voor negen, of tegen UNA, FC Barclona of FC Emmen. Het maakt niet uit tegen wie wij spelen. Wij moeten hetzelfde brengen en onverstoorbaar blijven.”