Nijhuis woest om VAR-incident: ‘Ze mogen blij zijn dat de deuren er nog in zitten’

Video & PodcastScheidsrechter Bas Nijhuis hield woensdag allerminst een goed gevoel over aan de wedstrijd tussen Feyenoord en Heracles Almelo (2-1). ,,Ze mogen blij zijn dat de deuren er nog in zitten.”

76 reacties

 • Jeroen Geurtsen

  1 maand geleden
  Het is een grensgeval. Als je ergens staat en iemand loopt tegen je aan, is het niet jouw fout (ook al houd je de arm bij lijf) dus is het geen overtreding. Jammer dat Bas zich door de VAR laat beinvloeden, dat is een zwakte van hem.
 • Hugo Janssen

  1 maand geleden
  De VAR is hier voor mij duidelijk verdwaald in hun ego. Bemoei je niet met een overtreding die elders op het veld zich eerder heeft voorgedaan. Daar staat de scheidsrechter voor in het veld met ook nog eens assistentie aan de zijlijn. Of gaan we die straks allemaal vervangen door camera’s zodat we alleen nog naar een statisch videospel mogen kijken? Bas jjj had dit kunnen rechtzetten. Heb je niet gedaan. Je bent dus kwaad geworden op je eigen fout. Jammer.
 • Paulus de Mos

  1 maand geleden
  Je kan hem afkeuren , je kan hem toekennen soms is de grens tussen een overtreding en stevig voetbal niet zo helder Ik snap al dat theater van die man niet zo en als ik de verantwoordelijke VAR was die hier zo te kakken wordt gezet zou ik hem daar persoonlijk op aanspreken ook Nijhuis mag dan wel de eindverantwoordelijke zijn maar als Feyenoord wint dankzij een onterechte goal is hij de eerste die zich achter de VAR gaat verschuilen
 • Ton Jacobs

  1 maand geleden
  Ik snap die frustratie bij Bas Nijhuis niet. Hij bepaalt toch uiteindelijk wat er met oordeel VAR gebeurt, die autoriteit heeft hij toch? Wees dan vent en ga dan niet mee in oordeel VAR. En daarbij: bespreek het daarna intern met VAR ipv hem in de publiciteit af te vallen. Ook niet echt handig, stel je voor dat het 1-1 was gebleven, hoe had de buitenwacht dan gereageerd? Maar dan had Bas vast niet de publiciteit gezocht, mag ik hopen tenminste.
 • Klaas Kroezen

  1 maand geleden
  Dit was een overtreding ..die Bas wil zich onderscheiden ..een zuivere goal van die Seuntjes tegen Volendam keurt ie af..daar was dus niks wat an de hand ..een scheids moet onzichtbaar zijn ..niet Bas ..altijd wat met Bas