Volledig scherm
© anp

'Olympiakos wil Isaksson deze winter overnemen van PSV'

Andreas Isaksson mag zich in de belangstelling van Olympiakos Pireaus verheugen. De Zweedse keeper van PSV verliest binnenkort waarschijnlijk zijn basisplaats als Przewyslaw Tyton weer topfit is. Om in de zomer op het EK te spelen, wil Isaksson de komende maanden veel speeltijd.

Volledig scherm
© ANP

Volgens de Zweedse krant Aftonbladet is Olympiakos bereid om 6 miljoen Zweedse kronen - oftewel 7 ton in euro's - te betalen voor de doelman. Het contract van Isaksson bij PSV loopt komende zomer af en zal niet verlengd worden.

'Er is interesse voor Andreas van verschillende clubs. Meer commentaar wil ik niet geven op de huidige situatie', zegt zijn zaakwaarnemer Roger Ljung.

'Ik sta open voor andere clubs', aldus Isaksson (30) in Aftonbladet. 'Met mijn familie kan ik eigenlijk overal heen, we kunnen kiezen wat we willen. Als er een goede club komt, wil ik best verhuizen in januari. Maar als er niks gebeurd, dan wil ik best tot de zomer wachten. Het liefst speel ik nog een aantal jaar in Europa. Misschien speel ik de laatste jaren van mijn carrière in Zweden.'