Volledig scherm
Terell Ondaan. © pro shots

Ondaan duikt weer op bij Telstar

Terell Ondaan gaat proberen zijn voetbalcarrière bij Telstar nieuw leven in te blazen. 

De 25-jarige aanvaller zit zonder club sinds zijn contract bij PEC Zwolle eind augustus werd ontbonden. Ondaan kon zo ook buiten de transferperiode op zoek gaan naar een nieuwe club, maar die heeft hij nog altijd niet gevonden.

Volledig scherm
Terell Ondaan. © ANP Pro Shots

De Amsterdammer klopte daarom weer aan bij Telstar, de club uit de eerste divisie waarbij hij aan het begin van het seizoen 2013-2014 een spectaculaire entree beleefde. In de eerste drie competitieduels maakte Ondaan toen vier doelpunten. Het leverde hem een transfer op naar Willem II, waarmee de aanvaller promoveerde naar de eredivisie.

Via Excelsior en de Turkse club Erzurumspor belandde Ondaan vorig jaar bij PEC Zwolle. In januari verlengde de aanvaller zijn contract bij de eredivisieclub nog tot medio 2020, maar door de toegenomen concurrentie mocht hij een half jaar later al weer vertrekken. Ondaan gaat nu bij zijn oude club Telstar zijn conditie op peil houden, in afwachting van een nieuw contract.

  1. Van Bommel over PSV-FC Emmen: ‘Het maakt niet uit tegen wie wij spelen’

    Van Bommel over PSV-FC Emmen: ‘Het maakt niet uit tegen wie wij spelen’

    Het maakt trainer Mark van Bommel allemaal weinig uit wanneer, waar en tegen wie PSV speelt. Hij wil dat zijn ploeg elke keer hetzelfde kan opbrengen en daarbij als altijd gaat voor winst, bij voorkeur met goed voetbal. ,,Of het nou zondag, maandag of vrijdag is, om kwart over twaalf of kwart voor negen, of tegen UNA, FC Barclona of FC Emmen. Het maakt niet uit tegen wie wij spelen. Wij moeten hetzelfde brengen en onverstoorbaar blijven.”