Volledig scherm

'Ontslag Booy pijnlijk maar niet te voorkomen'

Edwin de Kruijff en Henny Lee, respectievelijk hoofd scouting en hoofd jeugdopleidingen, nemen voorlopig de werkzaamheden van Foeke Booy bij FC Utrecht over. De technisch directeur kreeg gisteren zoals verwacht zijn congé.

 1. Feyenoord start onderzoek: ‘Willen aantonen dat grote evenementen met veel bezoekers veilig zijn’
  'Krijg De Kuip weer vol'

  Feyenoord start onderzoek: ‘Willen aantonen dat grote evenemen­ten met veel bezoekers veilig zijn’

  Casper van Eijck, clubarts van Feyenoord, start aankomende zondag bij Feyenoord - ADO Den Haag met het onderzoek Krijg De Kuip weer vol. Met het onderzoek, dat gedurende zes thuiswedstrijden van Feyenoord wordt gedaan, wil hij aantonen dat het bezoeken van grote evenementen met veel bezoekers veilig is en niet tot meer coronabesmettingen leidt. Van Eijck vraagt dan ook de hulp van de supporters van Feyenoord.
 2. PSV kan zich geen Europese misser permitteren en Nederland wil België voorbij
  UEFA-ranking

  PSV kan zich geen Europese misser permitte­ren en Nederland wil België voorbij

  De punten die PSV vijf seizoenen geleden met een fraaie Champions League-campagne pakte, gaan dit jaar verloren voor een van de belangrijkste Europese ranglijsten van de UEFA. De Eindhovenaren zijn daarom hard toe aan een aansprekend internationaal resultaat, waarvan een zege op NS Mura vanavond het startsein moet worden. Bovendien zijn er ook grote belangen voor Nederland op de coëfficiëntenranglijst, waar het België op de hielen zit.