Volledig scherm
PREMIUM
© EPA

Ook nu geen vastigheid in opstelling van Oranje

Nog één potje en dan zit interlandjaar 2017 erop voor Oranje. Ook tegen Roemenië komt het vanavond niet tot vastigheid in de opstelling. De ziekte van Karim Rekik brengt onder anderen Matthijs de Ligt in de basis bij het slotakkoord van Dick Advocaat.

Door Maarten Wijffels

Bij de training van Oranje stond gisteravond een Roemeense toeschouwer met een Ruud Gullit-pruik. Hij had ook een Oranje-shirt bij zich. En een vlag met de beeltenis van de echte Gullit uit diens hoogtijdagen bij AC Milan. Het is zo'n beeld dat je eraan herinnert dat er vanavond in Boekarest een periode eindigt. Die met het duo Advocaat&Gullit aan het roer.

Natuurlijk waren ze liever nog even gebleven. En uitgeluid met een knaller van een WK-wedstrijd ergens in juni 2018 in Rusland.

  1. Clasie: Het is duidelijk dat Ajax een stuk beter voetbalt dan wij

    Clasie: Het is duidelijk dat Ajax een stuk beter voetbalt dan wij

    Feyenoorder Jordy Clasie staarde zich na de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle (3-0) niet blind op de ruime zege. ,,We zakten in de tweede helft veel te ver weg. Met een gelukkig doelpunt had PEC Zwolle nog op 2-1 kunnen komen en was het voor ons misschien nog wel moeilijk geworden. Dat mag ons niet gebeuren, daar moeten we nog hard aan werken’', zei de middenvelder, die met een fraai schot in de achttiende minuut de score opende.