Oranje-aanvalsters Lineth Beerensteyn en Vivianne Miedema op de training in Zeist deze week. Vanavond wacht de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Estland in Groningen.
Volledig scherm
PREMIUM
Oranje-aanvalsters Lineth Beerensteyn en Vivianne Miedema op de training in Zeist deze week. Vanavond wacht de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Estland in Groningen. © ANP

Oranje bij winst geplaatst voor EK: 'Tegenstanders hebben niet eens intentie om te scoren tegen ons’

Vanavond tegen EstlandDe Oranje Leeuwinnen staan op het punt zich definitief te plaatsen voor het EK 2022 in Engeland. Het duel met Estland vanavond (19.30 uur) in Groningen zal geen probleem zijn voor de regerend Europees kampioen en vice-wereldkampioen. Want Oranje kan nu ook in de kleine ruimte goed uit de voeten.

  1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.