Nederland NED
1
EINDE
0
België BEL
 • 73' Goal Virgil van Dijk

Oranje met vertrouwen naar WK na winst op België, organisatie Final Four een feit

Met samenvattingHet spel was niet per se spetterend, maar wéér won Oranje van België, in de laatste testwedstrijd richting het WK in Qatar: 1-0. Virgil van Dijk kopte in de 73ste minuut een corner van Cody Gakpo knap binnen. Bondscoach Louis van Gaal zag zijn ploeg vooral geconcentreerd, slim en degelijk spelen.

18 reacties

 • martin van beek

  4 maanden geleden
  Jammer dat we geen capabele leider hebben in het team, dat heb je toch wel nodig op een WK.
 • Maria Yvonne Franssen

  4 maanden geleden
  @Patrick v.d. Helm Oh, zijn mannen kleurenblind? Geen wonder dat ze hieronder allemaal zo zeuren over deze zonnige kleur. Het is een typische sportkleding kleur, mannen, niets mis mee. Al zou de kleur nog beter tot zijn recht zijn gekomen met een zwart/antraciet short. 
 • R van Hees

  4 maanden geleden
  Oranje speelde een tactisch spel, het mocht gelijk spelen, winst was niet nodig. Dan zie je altijd dat er geen spetterende wedstrijd komt. Oranje wilde niet, de Belgen konden niet. België denkt dat het het beste team van de wereld heeft. Alleen komen ze nooit ver in toernooien, dat gaat straks op het WK niet anders. Oranje staat er beter voor, zeker met van Gaal als coach. Met meer nauwkeurigheid had Oranje gisteren gewoon met 3-0 gewonnen van België. Hun doelman was als enige Belg wel alert.
 • M.G. Bults

  4 maanden geleden
  16 punten uit 6 wedstrijden is prima, maar na 60 minutren ben ik iets anders gaan kijken. Och, och Nederlanders. Het zit even mee en "we" worden wereldkampioen. Altijd hetzelfde liedje. Maar ja, als Nederland moet je je blij zijn met wat je wint. Als "we" maar niet tegen Portugal moeten spelen. Die potjes kan je prima administratief afdoen.
 • Leo Haas

  4 maanden geleden
  Slecht spelen en toch winnen is kampioen worden!