Volledig scherm
PREMIUM
Orkun Kökçü. © Pim Ras Fotografie

Orkun Kökçü staat te trappelen bij Feyenoord

In de basis in Breda?De fans van Feyenoord schreeuwen om Orkun Kökçü. Hij kwam al vier wedstrijden op rij niet in actie, maar nu Van Persie, Jørgensen en Berghuis er vanavond tegen NAC niet bij zijn, ruikt de 18-jarige middenvelder zijn kans.

Door Mikos Gouka

De aanhang van Feyenoord is al weken duidelijk: trainer Giovanni van Bronckhorst moet de 18-jarige Orkun Kökçü meer speeltijd geven. De jeugdinternational mocht dit seizoen in acht competitiewedstrijden opdraven, maakte daarin twee goals en gaf twee assists. Maar ook: van de drie duels die hij in de basis mocht beginnen, verloor Feyenoord er twee. En in de laatste vijf wedstrijden kreeg de Haarlemmer nog slechts twee minuten speeltijd.

  1. Van der Gragt is er eindelijk weer bij: ‘Mentaal was het zwaar’

    Van der Gragt is er eindelijk weer bij: ‘Mentaal was het zwaar’

    Stefanie van der Gragt heeft bij FC Barcelona vrijwel het gehele seizoen geworsteld met blessures. Een kleine drie weken voor de start van het WK meldde de verdedigster zich echter fit en uitgerust bij de selectie van de Nederlandse voetbalsters. ,,Zo, het mocht even duren, maar gelukkig ben ik er weer'', zegt Van der Gragt met opluchting in haar stem. ,,In de aanloop naar het laatste EK was ik bijna het hele seizoen geblesseerd, maar toen pakten we wel de Europese titel. Laten we hopen dat het nu weer zo gaat.”