Volledig scherm
Mustafa Saymak (rechts). © anp

PEC met Saymak naar Enschede, inzet Lam onzeker

PEC Zwolle kan morgen in de halve finale van het bekertoernooi tegen FC Twente beschikken over Mustafa Saymak. De creatieve middenvelder viel zaterdag geblesseerd uit tijdens de competitiezege op Willem II (1-0). Saymak had kramp in de hamstring, maar kon gisteren en vandaag weer 'gewoon' meetrainen met de Zwolse selectie.

Volledig scherm
© anp

Thomas Lam heeft de training ook hervat, maar het is nog onzeker of de verdediger in Enschede kan spelen. Voor de al langer geblesseerde aanvallers Sheraldo Becker en Thanasis Karagounis komt het bekerduel zeker te vroeg.

Trainer Ron Jans is met zijn selectie op trainingskamp gegaan, om zich optimaal voor te bereiden op de confrontatie met FC Twente. ,,We willen terug naar de finale'', aldus Jans, die vorig jaar met zijn ploeg de KNVB-beker won. PEC traint normaal gesproken op kunstgras, maar oefende vandaag achter gesloten deuren op echt gras om alvast te wennen aan de ondergrond in Enschede.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement