Volledig scherm
Stef Nijland © pro shots

PEC zonder Nijland tegen FC Twente

Stef Nijland ontbreekt in de selectie van PEC Zwolle voor de wedstrijd van zaterdag (18.30 uur) bij FC Twente. De aanvallende middenvelder heeft een enkelblessure overgehouden aan de wedstrijd tegen De Graafschap.

De Zwolse ziekenboeg is onverminderd vol, maar trainer Ron Jans heeft wat meer keuze door de terugkeer van Ouasim Bouy en Bram van Polen. Laatstgenoemde begint op de bank omdat Jans tevreden is over zijn defensie. ,,Dat is de stabiele linie in de afgelopen wedstrijden."

PEC Zwolle is met 38 punten zeker van handhaving. Het team van Jans aast de komende weken op een plek bij de eerste acht en deelname aan de play-offs. ,,Wanneer we van Twente winnen, dan zetten we op dat gebied een grote stap", stelt de coach.

Afwezigen: Rick Dekker, Ryan Thomas, Thanasis Karagounis, Mustafa Saymak, Sheraldo Becker (allen knie), Gustavo Hebling, Stef Nijland (beiden enkel), Abdel Malek el Hasnaoui (heup).
Opstelling: Van der Hart; Schenkeveld, Marcellis, Lam, Van Hintum; Brama, Bouy; Ehizibue, Marinus, Menig; Veldwijk

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement