Volledig scherm
© BSR Agency

PEC Zwolle maanden zonder captain Van Polen

PEC Zwolle moet het in de eerste maanden van het eredivisieseizoen stellen zonder Bram van Polen. De captain blijft hinder ondervinden van een schouderblessure en een operatie blijkt nu noodzakelijk om hem van de klachten af te helpen.

De 33-jarige Van Polen liep de blessure aan het gewricht eind vorig seizoen op en miste zodoende de laatste eredivisieduels. Ook in de eerste week van de voorbereiding werkte hij nog afzonderlijk van de groep. Net toen de verdediger volledig hersteld leek, speelde de schouderblessure op.

,,Onderzoek heeft uitgewezen dat de captain nu moet worden geopereerd en geruime tijd aan de kant zal staan", laat PEC Zwolle op haar website weten. 

De blessure van Van Polen is een streep door de rekening van de eredivisionist, die ook niet over mandekker Thomas Lam en aanvaller Mike van Duinen (beiden gebroken middenvoetsbeentje) kan beschikken bij de competitiestart, op 2 augustus tegen Willem II.

Volledig scherm
Bram van Polen is geruime tijd uitgeschakeld. De routinier van PEC Zwolle moet een operatie aan de schouder ondergaan. © BSR Agency
  1. Plan Feyenoord City klaar: zo gaat nieuw stuk Zuid er uitzien
    Update

    Plan Feyenoord City klaar: zo gaat nieuw stuk Zuid er uitzien

    De plannen voor Feyenoord City zijn klaar en hebben groen licht gekregen van het college van burgemeester en wethouders. Het masterplan behelst een ontwikkeling à la de Kop van Zuid op de linker Maasoever. Naast een nieuw stadion voor Feyenoord komen er onder meer 3500 woningen, een getijdenpark en een brug over het spoor naar Hillesluis. Aan Feyenoord City hangt een prijskaartje van 1 miljard euro, exclusief het stadion. De gemeenteraad zal binnenkort over het mega-project oordelen.