Fer baalt na een treffer van Ajax.
Volledig scherm
Fer baalt na een treffer van Ajax. © ANP
0
EINDE
3
 • Marcos Senesi 21'
 • Ridgeciano Haps 67'
 • Mohammed Kudus 79'

Pijnlijke nederlaag Feyenoord in krankzinnige Klassieker

SamenvattingAjax heeft aartsrivaal Feyenoord een volgende dreun bezorgd in de jacht op Europees voetbal. In een knotsgekke Klassieker, waarin twee rode kaarten en twee eigen doelpunten vielen en Leroy Fer een penalty miste, ging de kampioen met een klinkende zege aan de haal: 0-3.

 1. Programma eredivisie bekend: AZ-PSV eerste topper, Feyenoord-Ajax op 19 december

  Programma eredivisie bekend: AZ-PSV eerste topper, Feyenoord-Ajax op 19 december

  De eredivisie keert komend seizoen terug naar een ‘normaal’ competitieprogramma. Anders dan tijdens de coronacrisis komt er nu geen Superjanuari met een reeks van toppers kort na elkaar. De onderlinge duels tussen Ajax, PSV, AZ en Feyenoord worden weer als vanouds over het hele seizoen verspreid. De competitie start in het weekeinde van 13 augustus met - vooralsnog - beperkt publiek. Ajax opent in Amsterdam tegen NEC, PSV moet naar Heracles en Feyenoord start in Tilburg bij Willem II.
 2. EK Podcast | ‘Vijf weken met elkaar in een doodsaai hotel werkt niet inspirerend’

  EK Podcast | ‘Vijf weken met elkaar in een doodsaai hotel werkt niet inspire­rend’

  Is Matthijs de Ligt toch niet klaar voor Oekraïne? Hoe vermaak je een groep voetballers 5 weken lang in de Zeister bossen? Wat is grootste EK-hit tot nu toe? Het zijn onderwerpen in de AD Voetbalpodcast van vandaag. Oranje-watcher Sjoerd Mossou bespreekt met presentator Etienne Verhoeff de stand van zaken bij Oranje. Zo gaat het over de bescheiden rol van Cody Gakpo, de positie van De Roon en de revalidatie van Blind.