Volledig scherm
Smeets (linksvoor) viert zijn gelijkmaker tegen Ajax. © Pro Shots

PSV-steward bezorgt 'Ajax-beul' bankpasje terug

Toch nog een beloning voor 'Ajax-beul' Bryan Smeets van De Graafschap, de man die PSV op 8 mei 2016 meehielp aan het 23ste landskampioenschap hielp. Smeets, die nog niet inzetbaar was voor het duel met Jong PSV, verloor voor de wedstrijd zijn bankpas. PSV-steward Rens de Rooij bezorgde hem het waardevolle kleinood tijdens de wedstrijd terug.

Smeets kreeg zo in Eindhoven toch nog niets terug voor zijn belangrijke goal in mei. Zijn 1-1 betekende dat niet Ajax, maar PSV kampioen werd. Overigens kregen de spelers van De Graafschap eerder al een iPhone 7 van PSV-sponsor PHC.

De Graafschap verloor vandaag met 1-0 van Jong PSV. De Eindhovense ploeg steeg dankzij de zege naar de gedeelde tweede plaats in de Jupiler League. Pablo Rosario maakte kort voor tijd het enige doelpunt. Net als VVV en Almere City heeft Jong PSV één punt minder dan MVV.

Volledig scherm
© Pro Shots
Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Willem van Hanegem-special

    Willem van Hanegem-special

    Feyenoord-legende Willem van Hanegem wordt woensdag 75 jaar. AD Sportwereld viert dat met een schitterende special over de Kromme. Daarin onder meer een persoonlijke verhaal van verslaggever Sjoerd Mossou, een dubbelinterview tussen Willem van Hanegem en Johan Neeskens, herinneringen van onder anderen Hugo Borst en Henk Fraser, een uitgebreide terugblik op de Europa Cup-I-finale van 1970, uiteraard een groot interview met de jarige job zelf en veel en veel meer.