Volledig scherm
Sergio Ramos. © Getty Images

Ramos: Ajax gaat lijden bij ons

SamenvattingSergio Ramos vierde zijn zeshonderdste wedstrijd in het shirt van Real Madrid met een zege bij Ajax (1-2) in de achtste finales van de Champions League. 

De Madrileense aanvoerder was blij met de videoscheidsrechter die de openingstreffer van Nicolás Tagliafico ter discussie stelde. Hij kreeg ook een gele kaart die hem over drie weken de return kost. ,,Dat is jammer, maar ik mag even uitrusten", zei Ramos.

Bekijk hieronder een lange samenvatting van Ajax-Real Madrid

Volledig scherm
Hakim Ziyech ziet Sergio Ramos de bal controleren. © BSR Agency

De Spaanse verdediger was onder de indruk van het spel van Ajax. ,,Maar we hebben tweemaal gescoord en goed verdedigd. We weten ook hoe we moeten lijden. Straks is het aan Ajax om te lijden in ons stadion. Dit is een fantastisch resultaat voor ons. We hebben ook wel eens nadeel van de videoscheidsrechter gehad, maar hij maakt het spel wel eerlijker. Zonder hem was Ajax op voorsprong gekomen.”

Trainer Santiago Solari van Real heeft Ajax nog niet afgeschreven. ,,Het leek wel of ze de afgelopen weken alle energie voor ons hadden bewaard. Ze bleven maar druk zetten. We zullen de return minimaal moeten benaderen als deze wedstrijd. We hebben het over de knock-outfase van de Champions League. Dan krijg je niets cadeau."