Algemeen directeur Mohammed Hamdi en financieel directeur Jachin Wildemans (r.) van ADO Den Haag arriveren bij de rechtbank voor aanvang van het kort geding dat de club aanspant tegen grootaandeelhouder United Vansen. De eredivisieclub doet dat vanwege niet nagekomen betalingsafspraken.
Volledig scherm
Algemeen directeur Mohammed Hamdi en financieel directeur Jachin Wildemans (r.) van ADO Den Haag arriveren bij de rechtbank voor aanvang van het kort geding dat de club aanspant tegen grootaandeelhouder United Vansen. De eredivisieclub doet dat vanwege niet nagekomen betalingsafspraken. © ANP

Rechter doet maandag uitspraak over zaak ADO, UVS komt niet opdagen

ADO Den Haag krijgt uiterlijk maandagmiddag uitsluitsel van de rechter over het geld dat de club van de Chinese eigenaar United Vansen (UVS) eist. De club daagde haar Chinese eigenaar in een kort geding voor de rechter. Tijdens de zitting was er niemand van UVS aanwezig.

 1. Eran en Shay Zahavi reageren op overval: ‘Mentaal tijd nodig om dit te verwerken’
  Video

  Eran en Shay Zahavi reageren op overval: ‘Mentaal tijd nodig om dit te verwerken’

  Eran Zahavi en zijn echtgenote Shay hebben vanmorgen allebei via Instagram een reactie gegeven op de schokkende gebeurtenissen van zondagmiddag. De Israëlische spits van PSV was van huis omdat hij met zijn club moest voetballen tegen Willem II. PSV heeft in overleg met de politie en de autoriteiten gekeken naar de veiligheid van Zahavi. De club wilde niet zeggen of en hoe de spits nu wordt beveiligd.
 1. Overval op huis PSV'er Zahavi: 'Zelfs de kinderen kregen plakband op de mond'
  Play

  Overval op huis PSV'er Zahavi: 'Zelfs de kinderen kregen plakband op de mond'

 2. Ronald Koeman: 'Ik ben hier volgend jaar nog steeds coach'
  Play

  Ronald Koeman: 'Ik ben hier volgend jaar nog steeds coach'