Arjen Robben
Volledig scherm
Arjen Robben © Pro Shots / Niels Boersema

Robben staat mogelijk voor rentree bij FC Groningen

Arjen Robben keert waarschijnlijk terug in de selectie van FC Groningen. Volgens zijn club maakt de aanvaller zoals het zich nu laat aanzien deel uit van de spelersgroep die het zondag in eigen stadion opneemt tegen Sparta Rotterdam.

 1. Van Nistelrooij roept op tot realiteit bij PSV: ‘In het jaar dat hét moet gebeuren, verkoop je niet je beste spelers’
  PREMIUM

  Van Nistel­rooij roept op tot realiteit bij PSV: ‘In het jaar dat hét moet gebeuren, verkoop je niet je beste spelers’

  Trainer Ruud van Nistelrooij gaf vrijdag in aanloop naar de herstart van de eredivisie desgevraagd zijn oordeel over de stand van zaken bij PSV, dat derde staat en op dit moment kansloos lijkt voor de titel. Hij vindt dat PSV het maximale eruit heeft gehaald en tegelijkertijd herhaalde hij dat de ambitie blijft om altijd voor het hoogste te gaan. ,,Als je de verkopen die gedaan moesten worden in dit seizoen niet meeneemt, leef je niet in de realiteit”, vond de trainer.
  Eindhoven
 2. Marco van Basten en Ruud Gullit halen opnieuw uit naar Virgil van Dijk: ‘Kom op nou, je bent zo groot en goed’
  met video's

  Marco van Basten en Ruud Gullit halen opnieuw uit naar Virgil van Dijk: ‘Kom op nou, je bent zo groot en goed’

  Oranje-captain Virgil van Dijk heeft na de 3-0 zege van Oranje op Gibraltar wederom stevige kritiek gekregen van Marco van Basten en Ruud Gullit. De twee voormalige Oranje-internationals vinden dat Van Dijk onvoldoende leiding geeft aan het elftal en dat er daardoor met name tegen Frankrijk (4-0 nederlaag) te veel onzekerheid ontstond in de achterhoede van het Nederlands elftal.