Volledig scherm

Rodney krijgt in twitteractie steun uit Milaan

Fans van FC Utrecht zijn gisteren een actie begonnen om trainer Jan Wouters te overtuigen dat Rodney Sneijder terug in de basis moet. Dat meldt het AD. 'Retweet als je Rodney Sneijder in de basis wilt tegen Ajax' - de slogan van Paul in The Dark - was al snel een hit op internet.

De oproep kwam nog eens in een stroomversnelling toen vanuit Milaan een re-tweet volgde van Rodneys grote broer Wesley. Diens retweet werd massaal overgenomen.

  1. Kan Vitesse koploper Ajax in Johan Cruijff Arena pijn doen?

    Kan Vitesse koploper Ajax in Johan Cruijff Arena pijn doen?

    • Eerder dit seizoen won Ajax met 0-4 in de GelreDome. De doelpunten kwamen op 2 september 2018 op naam van Klaas-Jan Huntelaar (2), Hakim Ziyech en Dušan Tadic. • De grootste thuisoverwinning van Ajax op Vitesse is nog altijd de 12-1 van 19 mei 1972. Het was de eerste eredivisiewedstrijd tussen beide clubs in Amsterdam en geldt nog steeds als de grootste overwinning in de eredivisiehistorie. • Vitesse (3) en FC Utrecht (3) zijn de enige clubs die in de laatste 10 eredivisie-seizoenen minimaal drie overwinningen boekten in uitwedstrijden bij Ajax. Uitgerekend die twee teams ontvangt de koploper nog in de Johan Cruijff Arena.