Volledig scherm
Rodney Sneijder. © pro shots

Rodney Sneijder levert contract in bij FC Utrecht

Rodney Sneijder en FC Utrecht zijn per direct uit elkaar. De Utrechtse middenvelder van Jong FC Utrecht, jongere broer van Wesley, gaat zich volgens de website van de eredivisieclub 'bezinnen op zijn toekomst'.

Sneijder kwam sinds dit seizoen uit voor Jong FC Utrecht. Hij kwam twaalf keer in actie: vijf keer stond de middenvelder in de basis, zeven keer viel hij in. Erik ten Hag, behalve trainer ook technisch manager van FC Utrecht: ,,Wij vinden het jammer dat Rodney een punt zet achter dit seizoen, maar respecteren zijn besluit en wensen hem veel geluk en succes toe in zijn toekomstige carrière, binnen én buiten de lijnen.”

De 25-jarige Sneijder doorliep de jeugdopleiding van Ajax maar speelde geen wedstrijd in de hoofdmacht. Hij kwam uit voor FC Utrecht, RKC Waalwijk, Almere City, Dundee United en sloot aan het begin van dit seizoen aan bij het belofteteam van FC Utrecht.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement