Ronald Koeman is onder de indruk van Feyenoord en gaat het anders doen dan Louis van Gaal

Met videoRonald Koeman was openhartig bij zijn start. De nieuwe bondscoach van Oranje stapt af van het systeem dat Louis van Gaal hanteerde, gaat een vaste keeper kiezen, is onder de indruk van Feyenoord en bij Barcelona zien ze hem voorlopig nog niet om wedstrijden van Frenkie de Jong te bekijken.

18 reacties

 • De Wijchenaar

  1 week geleden
  Leuk dat hij onder de indruk is van Feyenoord, maar daar spelen toch bijna geen Nederlanders?! Dus daar hebben we weinig aan (op Bijlow na)
 • van Ingen

  1 week geleden
  Feyenoord speelt met veel intensiteit. Klopt. Maar voetballend vermogen is ver te zoeken. Ajax in normale doen rolt dit Feyenoord op.
 • M. Kok

  1 week geleden
  Ik deel de mening niet mbt arrogantie persconferentie. Je zal er arrogant van worden. Gisteren intervieuw Hans Kraaij tenenkrommende. Laat die jongens eerst uit hun emotie komen . Als voetballer zit je toch niet te wachten op die voor de hand liggende vragen. Dat moet anders. En wat meneer van Gaal betreft. Daar moet je doorheen prikken. Die is heel anders dat de persoon die door Jan en alleman is neergezet.
 • Jannie Kros

  1 week geleden
  Laten we blij zijn dat we af zijn van van Gaal. Hij zou het toch wel even regelen om wereldkampioen te worden. Nou we hebben het gezien. Hij was de beste!! Ronald succes gewenst. We zijn benieuwd naar je 1sre selectie Reijer
 • harry Biesemann

  1 week geleden
  Hij is onder de indruk van Feijenoord, leuke constatering maar alleen de doelman komt in aanmerking voor de selectie van Oranje en is niet eens eerste keus.