Ronald Koeman neemt broer Erwin als assistent mee naar Oranje, ook Lodewijks terug

met videoRonald Koeman neemt zijn broer Erwin als assistent mee naar het Nederlands elftal. De broers werkten eerder samen bij de Engelse voetbalclubs Southampton en Everton. Patrick Lodewijks keert onder Koeman als keeperstrainer terug bij Oranje.

17 reacties

 • Piet Wesenbeek

  1 maand geleden
  Kunnen ze gezamelijk op de volgende trein wachten!!
 • Aronds

  1 maand geleden
  Voordat Ronald Koeman naar Barca vetrok kon hij alleen renderen bij Oranje, omdat hij tactikus Dwight Lodeweges als assistent had. Bij Barca had hij niet zo'n tactikus als assistent en viel hij door de mand. Broer Erwin is wat dat betreft iets beter onderlegd, maar beiden hebben niet het niveau van Slot of Schreuder. Ik zeg op mijn beurt, haal Lodeweges weer terug i.p.v. Erwin en completeer dat met Kluivert of Seedorff.
 • Wim van Gardingen

  1 maand geleden
  Super
 • Jac Verheij

  1 maand geleden
  Naar mijn mening prima gedaan, maar als Davids niet blijft moeten ze toch weer iemand zoeken met kleur, C V of onbesproken gedrag niet belangrijk meer of nog niks gepresteerd als trainer ook goed..
 • Johan van Rijn

  1 maand geleden
  Erwin lijkt me een prima assistent voor Ronald. Heb het nooit begrepen waarom hij weg moest of wegging uit Hongarije. Zijn resultaten waren heel acceptabel, wetende dat het nadien ingestort is en o.a. met de hallucinerende cijfers van 8-0 verloor van van Marwijk’s oranje.
 1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
  Mijn bevalling

  Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

  Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.