Feyenoord-directeur Mark Koevermans.
Volledig scherm
Feyenoord-directeur Mark Koevermans. © Pim Ras Fotografie

Ruiten van Feyenoord-directeur Koevermans ingegooid: ‘Vreselijk, dit moet echt stoppen’

De ruiten van de woning van Feyenoord-directeur Mark Koevermans zijn afgelopen zaterdagnacht ingegooid. Ook is zijn voordeur beklad. Er is volgens de politie niemand gewond geraakt.

36 reacties

 • Paulus de Mos

  1 jaar geleden
  Koevermans en co hebben toegang tot alle cijfers en alle rapporten en plannen die er de laatste 20 jaar gemaakt zijn in verband met nieuwbouw , de doorsnee fan heeft alleen maar een met nostalgie gekleurd theorietje wat op een verjaardag ter plekke bij elkaar verzonnen wordt waaruit blijkt dat alles moet blijven zoals het is Ik ben er niet bij geweest maar ik denk dat toen in 1935 de kuip werd gebouwd er een stuk minder naar de fans geluisterd werd en meer naar professionals
 • Ad Okkerse

  1 jaar geleden
  Gasten die denken dat ze boven de wet staan. Schijt aan alles en iedereen. Schijten OP alles en iedereen. Zolang zij hun kick maar ergens uit kunnen halen. Zij, het tuig, willen in de Kuip blijven. Vanwege het sentiment. Terwijl zij er hooguit 10 jaar komen, gezien hun geschatte leeftijd. Ik zal de Kuip zeker gaan missen. Ik kom er al vanaf '68. Ik heb een beetje recht van spreken. Bedenk eens wat je er voor terug krijgt. Een van de allermooiste stadions van de wereld. Niet goed te praten dit.
 • Hennie Boksman

  1 jaar geleden
  Harder straffen en levenslang stadion verbod
 • Aad Mensch

  1 jaar geleden
  Zielig
 • Jan Kromwijk

  1 jaar geleden
  Als ons Feyenoord in de kuip blijft voetballen degraderen we. Zonder twijfel. Dan wordt het stadion te duur en gaan we failliet. Dag Feyenoord. Nieuw stadion is nodig voor de inkomsten. Om goede spelers te kopen en te blijven winnen. Het is jammer van de kuip, maar het is maar een pand op palen, met een goede grasmat. Zolang Feyenoord goed speelt, zal een nieuw pand gauw omarmt worden.