Klaas-Jan Huntelaar vertrekt definitief bij Schalke 04.
Volledig scherm
Klaas-Jan Huntelaar vertrekt definitief bij Schalke 04. © AFP

Schalke 04 neemt afscheid van Huntelaar: ‘Een pijnlijke beslissing’

Klaas-Jan Huntelaar vertrekt al na een half jaar bij Schalke 04. De uit de Bundesliga gedegradeerde club laat weten dat het contract van de 37-jarige spits niet verlengd zal worden. ,,Zowel op persoonlijk als op sportief vlak is dit een pijnlijke beslissing”, meldt de Duitse club.

35 reacties

 • Stoelhorst

  2 maanden geleden
  Ajax zoekt nog een spits
 • Byron Blastro

  2 maanden geleden
  Weer bij Ajax als invaller. Hij scoorde meestal wel
 • Marco Aalbregt

  2 maanden geleden
  Als zijn hart bij Schalke ligt en dat ligt het kennelijk anders was e niet halverwege het seizoen daar naartoe gegaan, dan kun jij zich daar ook nog onsterfelijk maken door een seizoen voor een appel en een ei te ballen.
 • Tjits Potijk

  2 maanden geleden
  Hij moest zonodig weg bij Ajax (had ie kampioen mee kunnen worden) om naar Schalke (is hij mee gedegradeerd) te gaan. Goed gedaan? Wel een schlemielerig eind van een glanzende carriëre.
 • R.I. Bunnik

  2 maanden geleden
  Terug naar Ajax, beter dan Haller 😂
 1. Louis van Gaal gaat voor Henk Fraser als assistent bij Oranje
  73

  Louis van Gaal gaat voor Henk Fraser als assistent bij Oranje

  Henk Fraser is een van de beoogde assistent-trainers in de nieuwe staf van het Nederlands Elftal. Naast Danny Blind moet de Sparta-coach dan de tweede assistent worden van Louis van Gaal, van wie de officiële benoeming als bondscoach op korte termijn wordt verwacht. Technisch directeur Henk van Stee van de Rotterdamse club bevestigt dat hij is benaderd. ,,Maar,” zo stelt Van Stee, ,,Niet door de KNVB en het was nog in de aftastende fase.”