Scheidsrechter Richard Martens (l) en Adrian Dalmau.
Volledig scherm
Scheidsrechter Richard Martens (l) en Adrian Dalmau. © ANP

Scheidsrechter wilde statement maken met staken FC Utrecht - RKC: ‘Je moet een keer streep trekken’

Scheidsrechter Richard Martens heeft de competitiewedstrijd FC Utrecht - RKC Waalwijk zaterdagavond een tijdje stilgelegd omdat hij een statement wilde maken. ,,Je moet een keer een streep trekken”, zei Martens bij ESPN na een lange en rumoerige avond in De Galgenwaard. ,,,Als we hier niets aan doen, waar eindigt het dan?”

22 reacties

 • Rijn van Dijk

  1 maand geleden
  Toch triest dat een scheidsrechter van 36 jaar een poging moet doen om aso's in de leeftijdscategorie van 16+tot 50- een heropvoeding moet geven.
 • Zijlstra

  1 maand geleden
  De bierdouche van Dessers (PSV-Feyenoord) is kennelijk een “heel ander geval” tuurlijk moet er niet met bier worden gegooid maar de KNVB meer met verschillende maten. Met moraalridder Martens voorop. Had van minuut 1 geen grip op de wedstrijd.
 • Henk Papack

  1 maand geleden
  Fluit gewoon zoals je hoort te fluiten en maak je 'statements' lekker thuis bij je partner. Wordt wel heel triest om na een aanstekertje en wat bier een pot te gaan staken hoor pfffff....
 • Godebald van Binsbergen

  1 maand geleden
  Ach, bij Go Ahead-PEC Zwolle werd op de tribune met een vuurwerkbom gegooid, maar na een pauze van 10 minuten werd de wedstrijd daar gewoon hervat. Het statement van scheidsrechter Martens was alweer vergeten. Je zou bijna weer terugverlangen naar de Corona lock-down.
 • Reuvers

  1 maand geleden
  Het zijn geen supporters of voetballiefhebbers. En wat de scheidsrechter betreft; iemand met ballen, CHAPEAU!!