Serdar Gözübüyük. Inzet": Dick van Egmond.
Volledig scherm
PREMIUM
Serdar Gözübüyük. Inzet": Dick van Egmond. © Pro Shots, ANP

Scheidsrechtersbaas Van Egmond slaat terug naar Gözübüyük: ‘Hij verkondigt onzin’

Serdar Gözübüyük zou de finale Feyenoord - FC Utrecht in de play-offs fluiten, maar wordt daar bij wijze van sanctie van afgehaald door de KNVB. Althans, dit stelde Hugo Borst gisteravond bij ESPN. Scheidsrechtersbaas Dick van Egmond betwist dat de arbiter gestraft wordt voor zijn pittige uitlatingen eerder in het AD richting KNVB. ,,Pertinent niet waar.”

29 reacties

 • gert meijboom

  4 maanden geleden
  Van Egmond is toch zeker niet de maat der dingen? Gozu is prima scheids en als hij het idee heeft dat hij minder krijgt dan anderen moet je hem per direct uitnodigen. Nu brandt van Egmond hem eerst af in het AD om dan een gesprek aan te kondigen. Laat van Egmond zich eerst eens druk maken over de VAR, daar deugt niet veel van. Je staat als speler buitenspel zegt het boekje en niet 1 millimeter van de speler, en aangeschoten hands kan ook niet meer? Weg met die meneer van Egmond.
 • L.C. Van der Esch

  4 maanden geleden
  Deze mijnheer lijkt niet op je juiste plek zitten. Het gaat om het scheidsrechters werk. Dus niet om het ego van een baasje te boetseren.
 • J.L.M. mimpen

  4 maanden geleden
  Van Egmond komt totaal niet geloofwaardig over. Gözübüyük spreekt met zijn hart en geeft een eerlijk interview , wellicht niet helemaal slim om te doen, maar wel heel zielig , dat van Egmond hem gelijk straft......soms kan je (lees van Egmond) beter in de spiegel kijken.....het is gewoon een beetje erge slijmwereld mbt aanstellen scheidsrechter voor wedstrijden.....maar dat weet iedereen.....
 • Tom Vermeulen

  4 maanden geleden
  Deze man is een goeie scheidsrechter. Maar kennelijk ontevreden valt hij zijn baas aan, en public. Dat is niet handig, dom eigenlijk. Zo kom je toch meer langs de zijlijn te staan en dat is vast niet z'n bedoeling.
 • Michel Veen

  4 maanden geleden
  Van Egmond moet als nog als scheidsrechter onderzocht worden dan wordt hij per direct op non-actief gezet