Roger Schmidt heeft - behoudens een aantal langer geblesseerden - de beschikking over een fitte selectie tegen FC Groningen.
Volledig scherm
PREMIUM
Roger Schmidt heeft - behoudens een aantal langer geblesseerden - de beschikking over een fitte selectie tegen FC Groningen. © Pro Shots / Thomas Bakker

Schmidt hoopt dat PSV ook op het veld een mooi eerbetoon aan ‘Skiete Willy’ kan geven

PSV heeft zich goed voor kunnen bereiden op het thuisduel met FC Groningen van zaterdagavond, zegt trainer Roger Schmidt. Een paar spelers was wat ziek, maar is inmiddels weer bij de groep aangesloten. De coach van PSV hoopt dat zijn ploeg in staat is om het publiek te verwennen én de deze week overleden PSV-icoon Willy van der Kuijlen ook op het veld een waardig eerbetoon te geven. 

  1. EK Podcast | ‘Vijf weken met elkaar in een doodsaai hotel werkt niet inspirerend’

    EK Podcast | ‘Vijf weken met elkaar in een doodsaai hotel werkt niet inspire­rend’

    Is Matthijs de Ligt toch niet klaar voor Oekraïne? Hoe vermaak je een groep voetballers 5 weken lang in de Zeister bossen? Wat is grootste EK-hit tot nu toe? Het zijn onderwerpen in de AD Voetbalpodcast van vandaag. Oranje-watcher Sjoerd Mossou bespreekt met presentator Etienne Verhoeff de stand van zaken bij Oranje. Zo gaat het over de bescheiden rol van Cody Gakpo, de positie van De Roon en de revalidatie van Blind.