Cody Gakpo.
Volledig scherm
Cody Gakpo. © ANP

Schotse media betoverd na kraker tussen Rangers en PSV: ‘Ademloze avond Europees voetbal op Ibrox’

Schotse media zijn nog amper bijgekomen van het eerste duel in de tweestrijd tussen Rangers en PSV. De Eindhovenaren knokten zich, ondanks een blunder van keeper Walter Benítez, naar een 2-2 gelijkspel. Er heerst verdeeldheid over welke ploeg zich voor de Champions League plaatst.

 1. Robin van Persie, Nigel de Jong en Ibrahim Afellay eregast bij Oranje, Piet Schrijvers wordt herdacht

  Robin van Persie, Nigel de Jong en Ibrahim Afellay eregast bij Oranje, Piet Schrijvers wordt herdacht

  Robin van Persie, Nigel de Jong en Ibrahim Afellay zijn zondag in de Johan Cruijff ArenA eregasten tijdens de afsluitende wedstrijd in de Nations League van Oranje tegen België. De KNVB wil de internationals daarmee bedanken voor hun inzet voor Oranje. Arjen Robben en Klaas-Jan Huntelaar waren ook uitgenodigd voor de ceremonie op het veld, maar zij hebben laten weten er niet bij te kunnen zijn.
 2. PSV heeft voormalig AZ-speler Grétar Steinsson op de radar als opvolger voor John de Jong
  PREMIUM

  PSV heeft voormalig AZ-speler Grétar Steinsson op de radar als opvolger voor John de Jong

  PSV kijkt momenteel naar interne en externe kandidaten om de vrijgevallen positie van technisch directeur weer in te vullen. Volgens betrokkenen zijn nog geen definitieve stappen gezet. Deze week vergadert de directie van PSV met de raad van commissarissen, waarbij vermoedelijk ook de jaarcijfers van de club besproken worden. Deze worden volgende week gepresenteerd, zo verzekerden bronnen recent.