Volledig scherm
Warner Hahn wordt verzorgd. © ANP Pro Shots

Pechvogel Hahn: Voelde bij het juichen dat het niet goed zat

Voor Warner Hahn is zijn debuut bij sc Heerenveen uitgedraaid op een fikse teleurstelling. Op bezoek bij FC Groningen (3-3) moest de doelman zich al na negen minuten geblesseerd laten vervangen.

De schouder van Hahn schoot uit de kom bij het vieren van de openingstreffer van Morten Thorsby. Even daarvoor voelde hij de bui al hangen, vertelt de onfortuinlijke goalie aan FOX Sports. ,,Er ging een bal voorlangs, die begeleidde ik rustig, maar toen voelde ik al iets aan mijn schouder. Na onze goal zette het heel erg door. Tijdens het juichen voelde ik meteen dat het niet goed zat."

Behalve frustratie is er ook opluchting  bij de debutant. ,,Gelukkig is mijn schouder weer terug in de kom gezet. Ik hoop op een snel herstel. Het voelt nu redelijk goed, we gaan er maandag verder naar kijken. Maar er is geen grote schade, dan had ik nu wel meer pijn gehad. Hopelijk kan ik snel weer keepen."

Wouter van der Steen viel in voor Hahn. De reservedoelman speelde in mei 2016 zijn laatste officiële duel, voor zijn oude club Helmond Sport.

Volledig scherm
Hahn wordt vervangen door Van der Steen. © ANP Pro Shots