Feyenoord FEY
3
EINDE
1
1. FC Union Berlin UNI
 • 11' Goal Alireza Jahanbakhsh
 • 29' Goal Bryan Linssen
 • 76' Goal Luis Sinisterra
 • Taiwo Awoniyi Goal 35'

Slim Feyenoord heeft Europese overwintering voor het grijpen

SamenvattingDe hele voorhoede van Feyenoord kwam tot scoren tegen Union Berlin: 3-1. Met Sinisterra en Linssen als grote uitblinkers hebben de Rotterdammers het ticket voor de knock-outfase voor het grijpen.

4 reacties

 • gert meijboom

  1 jaar geleden
  Verklaar die supportesgroepen tot criminele elementen en verbied sponsoren te investeren in voetbalorganisaties die deze elementen een plaats bieden. Zonder sponsoring is het snel klaar met die onzin. Je schaamt je als stad gewoon rot door dat criminele gedrag van wat zich hardcore supporters noemt. Ik weet zeker als Feijenoord zonder sponsors zou komen het per direct is afgelopen met dit soort van walgelijk wangedrag.
 • Jan Pieter Groeneveld

  1 jaar geleden
  Gisteren een reactie van een VVD gemeenteraadslid met vragen over het voetbalgeweld. Zolang de burgemeester, het OM en de leiding van Feyenoord moeten werken met slappe en nietszeggende wetgeving op het punt van de ordehandhaving bij voetbalwedstrijden kan je dit soort zaken blijven verwachten. En wie moet daar nu wat aan doen? Juist ja. De landelijke en gemeentelijke politiek. Grote woorden dus weer van zo'n "politicus". Snel een stadionverbod aan hen opleggen totdat er werkende wetgeving is.
 • Anoniem

  1 jaar geleden
  Je mag te veel hier in dit land voordat er goed word opgetreden. Het loopt begoorlijk uit de hand nu. Gewoon zwaar straffen en terug betalen tot de laatste cent al is dat voor de rest van hun leven. Misschien dat ze dan eens na gaan denken. Telt trouwens ook voor oplichting in dit land. Nieuwe tijden dus ook nieuwe regels. Paul claassen
 • B. Jansma

  1 jaar geleden
  Het loopt overal rond het voetbal uit de klauwen. Misschien is het verstandig om het voetbal langzaam af te bouwen. De overlast, schade en risico's zijn inmiddels groter dan die van het vuurwerk (wat ook wordt/is afgebouwd>F3). Wat niet onverlet laat, dat de schuldigen een flinke dauw krijgen. Dat iedereen zijn afschuw uit en zegt dat het zo niet verder kan, hecht ik weinig waarde aan: hoop geschreeuw en weinig wol.