Volledig scherm
FC Utrecht-verdedigers Ramon Leeuwin en Darren Rosheuvel doen op Valentijnsdag hun best om bloemen te verkopen. © Ruud Voest

Spelers FC Utrecht lopen dag mee in 'gewone wereld'

De spelers van FC Utrecht stonden vandaag niet op het trainingsveld, maar liepen een dagje mee in de 'gewone wereld'. De een was een dagje wijkagent, de ander was pizzabezorger. Het idee was een initiatief van hoofdsponsor Zorg van de Zaak. 

Sofyan Amrabat als wijkagent

De 20-jarige middenvelder Sofyan Amrabat liep vandaag een dagje mee als wijkagent in Kanaleneiland, maar moest ook in uniform gewoon handtekeningen uitdelen. 

Willem Janssen in vorkheftruck

Aanvoerder Willem Janssen bestuurde vandaag een vorkheftruck. Dat ging nog niet zo makkelijks als het lijkt. 

Ten Hag als conducteur

Zit je lekker onderuit gezakt in de trein, vraagt Erik ten Hag je plots om je kaartje of OV-chipkaart. De hoofdtrainer van FC Utrecht liep vandaag een dag mee als conducteur. 

Leeuwin en Rosheuvel zorgen voor recordomzet

Verdedigers Ramon Leeuwin en Darren Rosheuvel hielpen vandaag in het centrum van Utrecht mee in de bloemenhandel van de 22-jarige Yusuf Unutulan, zelf een fanatieke supporter van de plaatselijke FC. ,,Dit is goed voor de omzet. Kunnen jullie zaterdag ook niet komen?," vroeg Yusuf. Leeuwin en Rosheuvel hadden met deze zonnige Valentijnsdag natuurlijk ook een goede dag uitgekozen voor een uitstapje naar de bloemenbranche. 

Kerk en Jensen brengen pizza's rond

De Deense doelman David Jensen en aanvaller Gyrano Kerk brachten vandaag pizza's rond. Niet op de scooter, maar gewoon lekker op het fietsje.