Volledig scherm
© Pro Shots

Spelers Oss en Jong PSV krijgen één minuut rust na uitvallen licht

Overwerk voor de spelers van FC Oss en Jong PSV. De talenten uit Eindhoven en de Ossenaren zagen vanavond in de eerste helft plots het licht uitvallen in het Frans Heesenstadion. Opvallend: na het herstellen van het euvel wordt de eerste helft uitgespeeld, daarna is er slechts één minuut rust voor de tweede helft start. 

 In de 39ste minuut was het bij een 0-1 stand (goal Nikolai Laursen, red.) ineens compleet donker op het veld. Alleen de led-boardings aan de kant van het veld en de tribuneverwarming gaven nog licht.

De stadionspeaker gaf aan gaan idee te hebben wat er aan de hand is. ,,Pak maar een lekker frietje", was zijn advies. 

Jong PSV won uiteindelijk met 0-3 dankzij treffers van Nikolai Laursen, Sam Lammers en Donyell Malen. Lammers miste bij een 0-1 tussenstand een penalty. 

  1. Clasie: Het is duidelijk dat Ajax een stuk beter voetbalt dan wij

    Clasie: Het is duidelijk dat Ajax een stuk beter voetbalt dan wij

    Feyenoorder Jordy Clasie staarde zich na de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle (3-0) niet blind op de ruime zege. ,,We zakten in de tweede helft veel te ver weg. Met een gelukkig doelpunt had PEC Zwolle nog op 2-1 kunnen komen en was het voor ons misschien nog wel moeilijk geworden. Dat mag ons niet gebeuren, daar moeten we nog hard aan werken’', zei de middenvelder, die met een fraai schot in de achttiende minuut de score opende.