Volledig scherm
Jeremiah Jerry St Juste maakt ruzie met Vitesse-speler Ricky van Wolfswinkel. © ANP Pro Shots

'St. Juste met Feyenoord mee naar Oostenrijk'

SC Heerenveen-speler Jeremiah St. Juste gaat met Feyenoord mee op trainingskamp naar Oostenrijk. Dat is althans de verwachting van zijn zaakwaarnemer. Op dit moment onderhandelen de partijen over een contract in De Kuip. De 20-jarige speler zelf is al tot overeenstemming gekomen met de Rotterdamse club.

Door Dennis van Bergen

Feyenoord vertrekt morgen naar Oostenrijk. Voorafgaand aan de reis wordt eerst nog in Nederland getraind. 

Quote

Vermoedelijk tekent de verdediger, die ook als middenvelder uit de voeten kan, een contract voor drie of vier seizoenen bij de landskampioen.

Het kamp St. Juste zet er op in om voor die tijd tot een afwikkeling van de onderhandelingen te komen. Vermoedelijk tekent de verdediger, die ook als middenvelder uit de voeten kan, een contract voor drie of vier seizoenen bij de landskampioen.

St. Juste moet bij Feyenoord de defensie gaan versterken. Die is op dit moment mager bezet. Zo vertrok Terence Kongolo onlangs naar AS Monaco. Rechtsback Rick Karsdorp maakte de overstap naar AS Roma. Vervanger van laatstgenoemde, Bart Nieuwkoop, kampt op dit moment met een hamstringblessure. Hij is enkele weken uit de roulatie.

De in Groningen geboren St. Juste doorliep de opleiding van SC Heerenveen. In 2015 maakte hij zijn debuut in de hoofdmacht van de Friese club. Inmiddels geldt hij als een dragende kracht in het elftal van coach Jurgen Streppel.